Swansea University

Marea Britanie

Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK

www.swansea.ac.uk/

Localizare

Swansea University este localizată în parcurile și gradinile botanice din Țara Galilor, cu vedere spre plaja Swansea din sud-vestul Marii Britanii. Universitatea este împărțită în două campusuri localizate chiar lângă coasta de nord a plajei din Swansea, la vest de centrul orașului se găsesc Colegiile de Arte și Științe Umane, Științe Medicale și Umane, Medicină, Științe și Drept, iar Campusul din Golf este localizat chiar lângă Plaja Jersey Marine, la est de centrul orașului și găzduiește Colegiul de Inginerie și Școala de Management.

Descriere

Marea Britanie este renumită în lume datorită tradiției sale universitare, iar Swansea University este un foarte bun exemplu în acest sens, fiind totodată o universitate de top axată pe cercetare. Comunitatea universitară se concentrează pe descoperiri și inovații, și astfel oferă programe echilibrate, ce combină foarte eficient informațiile teoretice cu partea de cercetare.

În 1920, Regele George V. a fondat această universitate cu aspirația ca aceasta să ofere un cadru de cercetare prin excelență. Astfel, obiectivul universității este de a oferi o experiență remarcabilă studenților, cu tehnici de instruire la cel mai înalt nivel, concentrate atât pe cercetare, cât și pe practică, ce îi va transforma în absolvenți cu viziune globală, pregătiți pentru a dovedi un real succes pe plan profesional.

Universitatea își dorește să aibă un impact pozitiv pe piața muncii și astfel este foarte interesată de colaborările cu companiile internaționale din diverse domenii, în special cu cele industriale.

Swansea University este a treia cea mai mare universitate din Țara Galilor în ceea ce privește numărul de studenți, iar în 2014 a fost numită University of the Year în cadrul WhatUni.com Student Choice Awards. 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 7.000 - £ 12.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiinte Biomedicale

Istorie

Limbi si Literaturi moderne

Business

Management

Dezvoltare web si software

Tehnologia informatiei (IT)

Farmacie si Farmacologie

Sport si Educatie Fizica

Undergraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Istorie

Limbi si Literaturi moderne

Business

Management


Postgraduate

Programe de studiu

Dezvoltare web si software

Tehnologia informatiei (IT)

Farmacie si Farmacologie

Sport si Educatie Fizica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri