Stenden University

Olanda

Leeuwarden, Rengerslaan 8, 8917 DD, The Netherlands

www.stenden.com/en/Pages/default.aspx

Localizare

Universitatea Stenden are patru campusuri. Cel mai mare este în partea de nord vest a Olandei, Leeuwarden, capitală istorică a provinciei Friesland. Este un oraș universitar, cu peste 20.000 de studenți din cei 90.000 de locuitori. Celălalt campus se află în orașul Emmen.

Descriere

Cum ar fi să începi studiile în Olanda, dar să poți să le continui oricând în Bali, Thailanda, Africa de Sud sau Qatar? Universitatea este în extindere la nivel internațional, iar din acest motiv are campusuri în țări exotice. Ai oportunitatea să călătorești în timpul studiilor prin programul unic Stenden Grand Tour, care presupune un semestru de studiu în unul din campusurile internaționale menționate mai sus. Îmbinând foarte bine teoria cu practica, Stenden se bazează pe sistemul Problem Based Learning ceea ce presupune că te vei confrunta cu situații reale pe baza cărora îți vei dezvolta abilitățile practice.

Universitatea Stenden este intens concentrată pe programe cât mai pragmatice și aplicabile. Din acest motiv, dacă alegi să studiezi aici vei avea șansa de a desfășura stagii de practică de 6-9 luni în cadrul companiilor internaționale, asigurându-ți astfel o integrare rapidă în domenii specifice ale mediului de afaceri. Universitatea școlarizează aproximativ 11.000 de studenți dintre care 2.500 sunt internaționali din peste 85 de țări.

Facilitățile sunt absolut fără cusur. Te vei bucura de un campus plin de spații special amenajate pentru conferințe, întâlniri de afaceri, un centru IT, spații de socializare, o bibliotecă modernă, o agenție bancară și una de „job placement”, săli de sport și o cantină-restaurant. De asemenea, universitatea dispune de un Hotel de 4*, un restaurant și un bar conduse în totalitate de studenți. Aceștia fac practică aici în timpul studiilor din cadrul Tourism Management School.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 10.350 €/an + 125 €
Cazare 320 € - 450 €/lună 320 € - 450 €/lună
Costuri ~300 € /lună ~300 € /lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Tehnologia informatiei (IT)

Limbi si Literaturi moderne

Marketing

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri