SolBridge International School of Business

Coreea de Sud

Solbridge International School of Business, 151-13 Samsung 1-DongDong-gu, 300-814Daejon, South Korea

www.solbridge.ac.kr

Localizare

SolBridge este localizata in orasul Daejeon, la intersectia retelelor de transport ale Coreei de Sud. Supranumit „Sillicon Valley” sau „Daedeok Innopolis”, acesta este un oras vibrant, un centru de cercetare renumit, gazda a peste 800 de companii high-tech. Pe langa recunoasterea dobandita in sfera stiintei si educatiei, zona rezidentiala Daejeon are nenumarate parcuri si muzee, manifestari culturale si sportive, constituind un mediu echilibrat de business si lifestyle sanatos.

Descriere

Ideea campusului SolBridge a fost de a crea un spatiu complex in care studentii sai sa poata studia, sa se poata relaxa, sa se intalneasca cu prietenii sau sa se mentina in forma.Complexul central in care SolBridge isi desfasoara activitatea include o cladire de 15 etaje al carui cost s-a ridicat la peste 40 milioane $, sali de curs dotate cu aparatura de ultima generatie, o sala de conferinte mutimedia, sala de fitness, biblioteca, un centru special pentru studenti, cafenea, magazine si restaurante.

In apropiere, Woosong University pune la dispozitie facilitati aditionale de care studentii pot beneficia. 80% dintre cadrele didactice sunt absolvente de studii in strainatate, desfasurandu-si cursurile dupa o curricula de predare americana. Studentii SolBridge provin din peste 35 de tari, majoritatea din afara Coreei de Sud. SolBridge International School of Business este acreditata de catre Ministerul Educatiei din Coreea ca parte a Woosong University. Este de asemenea membra a unor asociatii : Association of Asia-Pacific Business Schools, Eurasian Economic Scientist Society si Association to Advance Collegiate Schools of Business. Toate creditele obtinute la SolBridge International School of Business sunt transferabile in cadrul altor institutii superioare de invatamant.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 15.634$/an
Cazare 1.000$-2.000$/an(campus)
Costuri 300€ - 400€/lună 300€ - 400€/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Bursă: 30% - 70% reducere din taxa de școlarizare în funcție de rezultatele academice. Bursă: 30% - 70% reducere din taxa de școlarizare în funcție de rezultatele academice.
Domenii de studiu

Business

Business

Undergraduate

Programe de studiu

Business


Postgraduate

Programe de studiu

Business

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri