SKEMA Business School

Franta

SKEMA Business School, Avenue Willy Brandt 59777 EURALILLE, France

www.skema.edu

Localizare

SKEMA Business School are mai multe campusuri, dintre care trei sunt în Franța – în Paris, Lille și Sophia Antipolis. Alte destinații pentru aceeași școală sunt: Raleigh, în SUA și Suzhou în China.

Descriere

Poate cel mai interesant aspect legat de SKEMA Business School este faptul că toate campusurile sale sunt amplasate în hub-uri internaționale de business și le oferă studenților săi oportunități excepționale de internship sau work placement în timpul studiilor, dar și după absolvire. Toate campusurile sunt concentrate pe a atinge același obiectiv, anume să combine experiența academică și profesională într-un mod interactiv, aplicat, și într-un mediu cât mai internațional, global.

Face parte din categoria de Grandes Ecoles și deține cele mai importante certificări internaționale și acreditări pentru domeniul de business,cum ar fi EQUIS, AACSB și GAC. Se ghidează în activitatea academică după principiul sinergiei științifice, anume inovație, digitalizare a economiilor și piețelor și globalizare.

Are aproximativ 7.000 de studenți și aproape 32.000 de absolvenți în poziții business peste tot în lume, peste 160 de profesori cărora le este alocat un buget de 65 milioane de euro, mai mult de 100 de naționalități în campusurile sale. Două din programele SKEMA de master sunt în poziții înalte din topurile Financial Times în mod constant.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Înregistrare 800 € + 10.000 € 13.000 €/program
Cazare 300 € - 500 €/an 300 € - 500 €/an
Costuri ~450 €/lună ~450 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Bursă: 1.800 €/an în funcție de rezultatele academice obținute anterior. O bursă de merit va fi acordată pe baza rezultatelor de la SKEMA Bachelors. Bursă: 1.800 €/an pentru cei care practică atletism de performanță
Domenii de studiu

Finante-Banci

Marketing

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Finante-Banci

Marketing


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri