Sheffield Hallam University

Marea Britanie

Sheffield Hallam University, City Campus, Howard Street Sheffield S1 1WB, UK

www.shu.ac.uk

Localizare

Sheffield Hallam University (SHU) este localizată în South Yorkshire, Anglia. Universitatea are 2 campusuri: City Campus situat în centrul orașului, foarte aproape de stația de metrou Sheffield și Collegiate Crescent Campus situat în S-V Sheffield.

Descriere

SHU este a treia universitate ca mărime din Marea Britanie, având peste 37.000 de studenți dintre care 4.000 sunt din mediul internațional. Sheffield Hallam University combină resursele academice tradiționale cu cele moderne, tehnologice.

Este printre primele universități care a încurajat „work-based learning” și foarte multe dintre specializările de aici includ un an de internship plătit. De asemenea, încurajează studenții care au joburi part-time, oferind un orar flexibil. Cele patru facultăți de cercetare de aici îi au coordonatori pe unii dintre cei mai buni profesioniști recunoscuți la nivel mondial, iar universitatea are nu mai puțin de 16 centre de cercetare. Sheffield Hallam University are o experiență extraordinară în Artă și Design, aflându-se printre cele mai bune universități din UK în acest domeniu. De asemenea, cursurile vocaționale susțin angajabilitatea ridicată prin faptul că universitatea are conexiuni și parteneriate în mediul de afaceri din zonă.

Studenții beneficiază de consiliere pentru studii, carieră, situație financiară și probleme personale, dar nu numai. Pentru cei care își doresc înființarea unei afaceri proprii, universitatea are o echipă de studenți seniori sau alumni care stau la dispoziția lor cu informații, direcții de acțiune și tot ce e necesar pentru un start-up de succes! Pentru cei care doresc experiență de lucru încă de pe băncile școlii, The Careers and Employment Service îi ajută pe studenți să își găsească joburi atât în timpul semestrului cât și în vacanțe.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 9.000/an ~£ 4.500 /an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Business

Stiinte Politice

Grafica si animatie digitala/multimedia

Administratie publica

Cibernetica si Robotica

Undergraduate

Programe de studiu

Business

Stiinte Politice


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Administratie publica

Cibernetica si Robotica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri