Saxion University of Applied Sciences

Olanda

Saxion University of Applied Sciences, International Office P.O. Box 501 7400 AM Deventer, The Nethe…

www.saxion.edu/

Localizare

Saxion University are campusuri pentru programele de studiu internaționale în orașele Deventer și Enshede, de mărime medie din Olanda. Acestea sunt foarte populare, mare parte din locuitori fiind studenți. Ambele sunt foarte apropiate de granița cu Germania și au legături foarte rapide către marile orașe olandeze Haga, Rotterdam, Amsterdam și Utrecht.

Descriere

Saxion este una dintre universitățile de științe aplicate din Olanda consacrate, cu o tradiție depășind 100 de ani de educație de calitate. Anual se înscriu în jur de 20.000 de studenți, dintre care 2.500 sunt internaționali. Punctul forte al universității este departamentul de antreprenoriat, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani.

Programele de traineeship sunt o adevărată rampă de lansare oferită de Saxion; astfel, ca absolvent al universității, ai posibilitatea de a petrece următoarele 6 sau 12 luni după absolvire în cadrul unei companii sau instituții, atât din Olanda cât și din alt stat. Pe această perioadă, vei beneficia și de un mentor din cadrul companiei, iar Saxion îți va pune la dispoziție posibilitatea de a-ți aprofunda cunoștințele referitoare la piața de muncă olandeză și, totodată, de limba olandeză.

Toate campusurile universității dețin laboratoare de informatică ultramoderne, precum și biblioteci și restaurante. Campusul din Enshede a fost finalizat în 2001 și îți pune la dispoziție toate facilitățile necesare; pe lângă săli de clasă, acest campus mai prevede și săli speciale pentru lucrul în echipă, birouri de întâlniri antreprenoriale, precum și săli pentru studiu individual.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 8.900 €-11.000€/an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Electronica si telecomunicatii

Tehnologia informatiei (IT)

Cibernetica si Robotica

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Testimoniale

Cristian Ionescu: Universitatea e extraordinară, când avem proiecte de făcut, profesorii ne pun la dispoziție orice ne-ar putea ajuta: imprimantă 3D, laser cu care să tăiem orice material, ochelari speciali (Oculus Rift), proiectoare, tablete pentru desen.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri