Richmond the American International University in London

Marea Britanie

Queen’s Road Richmond-upon-Thames TW10 6JP England

www.richmond.ac.uk/

Localizare

Richmond University este o universitate privată situată în Londra, care oferă programe de studiu acreditate atât în sistemul de învățământ american cât și în cel britanic. Campusurile sunt situate în două din cele mai bune zone ale Londrei. Universitatea dispune de o librărie echipată pentru fiecare domeniu de studiu și oferă studenților posibilitatea de a beneficia de internshipuri.

Descriere

Universitatea Richmond oferă programe de studiu în cadrul facultăților de economie și business, artă comunicare și științe sociale sau educație. Alături de programele de predare, programele de cercetare completează experiența academică în domeniul well-being, globalizare, arte vizuale, cultură, advertising, relații publice și lobbying.

Universitatea Richmond oferă programe cu dublă specializare, după sistemul de învățământ american, iar studiile durează 4 ani. Astfel, studenții își pot personaliza studiile în funcție de preferințe. Ex: major în relații internaționale și minor în psihologie.

Admiterea la programe de licență este aceeași pentru toate specializările, întrucât în primul an de studiu cursurile de Liberal Arts sunt comune.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 4.000 - £ 10.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră.
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Sport si Educatie Fizica

Comunicare si jurnalism

Relatii Internationale

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Sport si Educatie Fizica

Comunicare si jurnalism

Relatii Internationale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri