Queen Mary University of London

Marea Britanie

Mile End Rd, London E1 4NS, United Kingdom

www.qmul.ac.uk

Localizare

Queen Mary University este o universitate publică cu 5 campusuri în Centrul şi Estul Londrei. De asemenea, are un campus rezidenţial în East London cu o capacitate de 2 000 de paturi. Este membră a Universităţii din Londra şi a Russel Group alături de alte 24 de universităţi publice de cercetare din UK.

Descriere

Queen Mary este cea mai bună universitate din Londra pe domeniul Drept care nu cere LNAT. Universitatea are cel mai mare panel de laboratoare din Europa, două cinematografe, un teatru şi simulatoare de zbor.

 

Cel mai bine cotate arii de studiu sunt: Film şi Law – în UK’s Top 5 potrivit The Guardian University League Table 2018; Economics, English and Creative Writing, History and Materials Science – în top 15 The Guardian University League Table 2018.

 

Queen Mary oferă un joint degree cu o universitate de top din China, Beijing University of Posts and Telecommunications. Domeniile de studiu sunt: Telecommunications, Management şi Ecommerce, Engineering şi Law predate în engleză atât în Londra cât şi în Beijing. Studenţii primesc la final câte o diplomă de licenţă de la fiecare universitate. 

 

Universitatea are peste 23.000 de studenţi dintre care peste 2000 sunt EU şi peste 8000 sunt International Students. A investit în facilităţi noi peste 105 milioane de lire în ultimii 5 ani pentru a putea oferi studenților un spaţiu de învăţare excelent. Cel mai recent centru care oferă peste 7.700 de metri pătraţi pentru predare şi învăţare se numeşte Graduate Centre.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250 /an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Management

Inginerie

Limbi si Literaturi moderne

Stiinte Biomedicale

Drept

Marketing

Grafica si animatie digitala/multimedia

Administratie publica

Undergraduate

Programe de studiu

Management

Inginerie

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Drept

Marketing

Grafica si animatie digitala/multimedia

Administratie publica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri