QA - Ulster University

Marea Britanie

Rath House, 55-65 Uxbridge Road, Slough, SL1 1SG, United Kingdom

qa.ulster.ac.uk/

Localizare

Universitatea Ulster este o universitate multi-campus care își poate urmări originea până în 1845. Universitatea s-a extins acum dincolo de rădăcinile sale din Irlanda de Nord pentru a include campusurile din Londra și Birmingham, desfășurate în parteneriat cu QA Higher Education, fostă QA Business School.

Descriere

Universitatea Ulster este o universitate multi-campus care își poate urmări originea până în 1845. Universitatea s-a extins acum dincolo de rădăcinile sale din Irlanda de Nord pentru a include campusurile din Londra și Birmingham, desfășurate în parteneriat cu QA Higher Education, fostă QA Business School. Este o universitate cu adevărat internațională, cu peste 2.000 de studenți internaționali din peste 80 de țări diferite și Absolvenți din 121 de țări.

Campusurile oferă studii recunoscute la nivel global, pe deplin acreditate la nivel de licență și masterat. Au o reputație excelentă pentru cercetare, pentru furnizarea de învățare la locul de muncă și pentru nivelul de recunoaștere acordat de organismele profesionale.

Scopul lor este de a crea cele mai bune oportunități pentru studenți prin punerea accentului pe învățarea la locul de muncă. Acest lucru contribuie la faptul că peste 94% dintre absolvenții din Ulster sunt angajați sau continuă studii în decurs de 6 luni (Studiul DLHE 2016/17).

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri