Pass-World

Franta

Burgundy, Grenoble, Normandie, Strasbourg, Paris

www.pass-world.com/

Localizare

Pass-World este o rețea de universități franceze de top pe domeniul de business. Acestea se află în mai multe orașe ale Franței, anume în Paris, Strasbourg, Burgundy, Grenoble, Normandie.

Descriere

Pass-World este un proces internațional de admitere la nivel superior celui de licență, pentru studenții care au terminat primul ciclu universitar în afara Franței. Cu o singură aplicație prin acest program, te poți înscrie la competiția pentru una dintre cele mai prestigioase universități de business din Franța. Ai de ales dintre: Dijon Burgundy School of Business, Grenoble Ecole de Management, Normandy Business School, Novancia Business School Paris, EM Strasbourg Business School și Telecom Ecole de Management.

Fiecare dintre aceste instituții are programe de master de doi ani, cu specializare generală în Management (Programmes des Grandes Ecoles) și poți alege să studiezi în engleză, franceză sau chiar amândouă. În plus, la orice școală ai alege să studiezi, vei beneficia de internshipuri plătite și de work placements.

Toate cele șase universități au cele mai prestigioase acreditări din partea organismelor internaționale care validează programele de business și management și apar anual pe poziții înalte în topurile relevante pentru domeniul de studiu.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 7.900 € - 9.150 €/an
Cazare 3.500 € - 4.500 €/an
Costuri ~400 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare În cazul în care poți demonstra că vei sta mai mult de 6 luni în Franța, vei primi un ajutor financiar de aproximativ 30-40% din valoarea chiriei.
Domenii de studiu

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri