Paris College of Art

Franta

15 rue Fénelon, 75010, Paris, France

www.paris.edu

Localizare

Paris este unul dintre cele mai faimoase orașe ale lumii, iar universitatea se află în al zecelea ”arondisement”. Nu doar că este un oraș plin de istorie și vibrant, ci și un loc plin de oportunități în special pentru cei care aleg arta înainte de toate.

Descriere

Universitatea poate fi văzută ca un forum dinamic pentru schimbul ideilor și a celor mai noi metode profesionale din artă. Paris College of Art este mediul ideal pentru a găsi soluții de design, pentru a crea opere de artă și pentru a facilita producția cât mai creativă. Parisul oferă inspirație vizuală nemăsurată, iar experiența aceasta poate fi împărtășită cu alți studenți din peste 40 de țări.

Pentru că a face carieră în artă este o artă în sine, universitatea a dezvoltat cele mai bune servicii de consiliere pentru un viitor plin de succes mai ușor de atins. Cel mai mare avantaj este că internshipurile sunt parte integrantă din programele de studiu pe arte, design și management, prin care vei dobândi cele mai importante abilități.

Nu doar că universitatea este deschisă către noutate, dar are și importante legături cu industria artei. Astfel, vei învăța în cadrul workshopurilor organizate aici de la nume mari din: Fabrica, centrul de cercetare în comunicare al Benetton, Le Laboratoire, Takasago sau Who’s Next Who’s Next Prêt-à-Porter.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri