Northumbria University

Marea Britanie

Northumbria University, Ellison Place, Newcastle upon Tyne, NE1 8ST, United Kingdom

www.northumbria.ac.uk

Localizare

Newcastle upon Tyne a fost votat încă o dată cel mai bun oraș universitar din Marea Britanie - perfect pentru tine și viața de student pe care o aștepți! Vibrează de spirit tânăr, unul din șase locuitori fiind student. Castele, plaje superbe, precum și cel mai mare lac antropic din lume - le găsești pe toate la doar o oră distanță. Pe lângă Newcastle, universitatea s-a extins cu un nou campus si în Londra.

Descriere

La Northumbria, focusul este cariera. Numai dacă scanezi rapid site-ul universității, vei observa că sutele de programe oferite sunt grupate în funcție de cariera pe care ți-o dorești, cu rute clasice și alternative. Din primul an de studii vei beneficia de consiliere din partea Careers and Employment Service, evoluția fiindu-ți monitorizată astfel încât, la finalul studiilor, să fii pregătit pentru jobul visat!

 

Universitatea își construiește constant reputația pe plan național și mondial. În anul 2014, s-a clasat pe locul 21 între cele mai bune universități ce oferă o experiență de studiu inedită. Tot recent, s-a alăturat în top 5% cele mai bune școli de business din lume, prin acreditările obținute pe plan internațional (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Bibliotecile de aici s-au clasat pe locul al treilea național, iar facilitățile sportive pe locul 5.

 

Din cele 500 de programe de licență și master orice student are opțiuni nelimitate. De la programe consacrate, clasice, până la cele mai inedite îmbinări de subiecte, Northumbria oferă o paletă de studii potrivită pentru fiecare. Se remarcă prin performanțele școlii de arhitectură, una dintre cele mai râvnite de studenții din Marea Britanie. De asemenea, există și programe specifice, mai puțin comune, concentrându-se pe un subiect restrâns, spre exemplu: Disability Studies and Health in Contemporary Society BA, Fashion Communication BA, Autism Postgraduate Certificate, Cyber Security (London Campus) MSc, Healthcare Leadership MSc.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 8.750/an £ 5.450 - £ 16.750/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 336 - £ 564/lună £ 336 - £ 564/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Educatie

Management

Business

Statistica

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Educatie

Management

Business

Statistica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri