NHTV Breda University of Applied Sciences

Localizare

NHTV Breda University of Applied Sciences este localizat in Breda, un oras istoric din sudul Olandei cu o personalitate aparte. De-a lungul anilor Breda s-a dezvoltat datorita industriei si investitiilor din zona Brabantului de Nord, iar astazi este un oras de aproximativ 180.000 de locuitori.

Descriere

NHTV Breda a fost înființată în 1966 sub forma unui institute ce oferea programme de studio în management touristic, iar în acest domeniu este una dintre cele mai mari și bine văzute universități din lume. În acest moment studiază la NHTV Breda cam 7.700 de studenți din peste 60 de țări diferite. Din acest motiv, majoritatea programelor de studiu oferite de universitate sunt cu predare în limba engleză.

Universitatea se bucură de acreditări internaționale de la UN World Tourism Organization, The World Leisure Organization și The International Facility Management Association, punând în evidență calitatea ridică a programelor de studiu.

Se pune accent forte mult pe experiența practică, fiind încurajate stagiile de practică la company din domeniu în Olanda și în străinătate. În acest fel, studenții sunt pregătiți pentru a avea o carieră internațională.

Majoritatea programelor de studiu de la NHTV Breda se clasează pe primele locuri în topurile naționale.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.