INTO - Newcastle University London Campus

Localizare

Newcastle University este o universitate publica de cercetare, ce are campusul principal in Newcastle upon Tyne, in nord-estul Angliei. Cu ajutorul EDMUNDO poti aplica la specializari predate in campusul acestei institutii infiintat in 2015, in Londra.

Descriere

Facilități

Newcastle University are o traditie de excelenta academica de mai bine de 180 de ani, fiind membru fondator al grupului Russell. Campusul din Londra iti permite sa aplici la programe de licenta si master, cu o programa special gandita pentru a-ti oferi un avantaj competitional pe piata muncii din aceasta metropola. In acelasi timp, locatia centrala din Londra permite studentilor accesul facil la oportunitatile culturale si sociale vaste intr-unul dintre cele mai mari orase ale lumii.

Campusul din Londra al Newcastle University este central, fiind situat la marginea celebrului Square Mile, hub-ul central pentru afaceri. Silicon Roundabout, al treilea cel mai mare cluster de start-up tech din lume, se afla si el in apropiere. Prin urmare, ca student aici ai putea trai experienta unui hub de cercetare de top, cursuri pentru succes in afaceri, oportunitati de experienta de lucru la nivel mondial, experiente educationale imersive in industrie si crearea de conexiuni globale.

Marele potential al Newcastle University London e ca isi ajuta studentii sa-si creeze legaturi cu toti absolventii, profesorii ori partenerii de afaceri din comunitatea culturala si economica londoneza. Conform QS World University Rankings 2016-2017, Newcastle University este o universitate din top 1% universitati la nivel mondial pe business. Cadrele universitare sunt lideri in domeniul lor de activitate si ofera studentilor o intelegere aprofundata a celor mai recente tendinte in societate. Totodata, studentii sunt incurajati sa castige experienta in industrie.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri