New York University in Prague

Cehia

University of New York in Prague, Legerova 72120 00, Praha, Czech Republic

www.unyp.cz/

Localizare

Universitatea New York in Prague se află în centrul unuia dintre cele mai frumoase orașe din lume, Praga, capitala Cehiei. Nu doar că este un oraș splendid cu nenumărate atracții turistice, însă este și foarte activ din punct de vedere al culturii și al economiei, fiind cotată a cincea regiune de nivel 2 NUTS cu cele mai mari performațe economice din Uniunea Europeană.

Descriere

Poate că nu te-ai gândit niciodată că poți studia la fel ca peste ocean, dar mult mai aproape de casă, însă acum se poate! UNYP se distinge prin programele sale predate în stil american, de profesori dintre cei mai renumiți absolvenți ai unor universități de renume mondial precum Princeton University, University of Michigan sau University of California.

Indiferent de programul de studiu ales, aici ai garanția că vei acumula cunoștințe de o calitate înaltă. Universitatea are ca obiectiv, în centrul tuturor programelor, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, esențiale pentru viitoarea ta carieră. În acest sens, Biroul de Cariere al universității lucrează în strânsă colaborare cu mediul de afaceri din Praga, facilitând stagii, locuri de muncă, internshipuri. Sunt organizate și celebrele „job-hunting days”, specific americane, în cadrul cărora companiile vin la sediul universității să recruteze posibili candidați.

Universitatea are un număr impresionant de acreditări naționale și internaționale, ca dovadă a calității programelor oferite. De asemenea, pe plan global, universitatea și-a dezvoltat parteneriate strategice durabile care să îi permită crearea câtor mai multe oportunități pentru studenții săi.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Costuri ~300 €/lună ~300 €/lună
Taxa de scolarizare ~10.000/an ~13.600$-19.700$/an
Cazare 264$-444$/lună 264$-444$/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Discont 4% pentru plata taxei de școlarizare înainte de 30 iunie. Reduceri de până la 50% din taxa de școlarizare în funcție de rezultatele academice și sportive obținute. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână. Discount de 5% pentru plata taxei de școlarizare înainte de începerea anului școlar. Burse de merit, în funcție de rezultatele obținute la examenul GMAT și de experiența de lucru. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână.
Domenii de studiu

Comunicare si jurnalism

Relatii Internationale

Psihologie

Tehnologia informatiei (IT)

Management

Limbi si Literaturi moderne

Finante-Banci

Management Turistic

Antreprenoriat

Finante-Banci

Marketing

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.