Middlesex University

Marea Britanie

Middlesex University Hendon campus, The Burroughs, London NW4 4BT

www.mdx.ac.uk/

Localizare

Middlesex University are peste 130 de ani de excelenta academica si de cercetare. In prezent, exista mai mult de 40.000 de studenti care studiaza in campusurile sale situate in Londra, Malta, Mauritius si Dubai. Aceasta institutie este alegerea ideala pentru cei ce-si doresc frecventarea uneia din cele mai globalizate universitati din UK, cu studenti din peste 140 de tari. Majoritatea studentilor Middlesex University studiaza in campusul Hendon din Londra, inaugurat in toamna lui 2013. Toate campusurile mai vechi au fost inchise - Bounds Green (2003), Tottenham (2005), Enfield (2008), Cat Hill (2011), Trent Park (2012) si Archway and Hospitals (2013), in timp ce in Hendon s-au facut investitii masive in facilitati si infrastructura.

Descriere

Institutia e bine plasata in ranking-uri, in 2017 fiind desemnata cea mai moderna universitate din Londra de catre The Times. In topul The Guardian 2018, universitatea a fost fruntasa clasamentului pe domeniul Film și Fotografie. Middlesex University cuprinde trei mari departamente: Facultatea de Arte si Industrii Creative, Facultatea de Stiinte Profesionale si Sociale si Facultatea de Stiinte si Tehnologie.

 

Facultatea de Arte si Industrii Creative isi propune sa creeze un mediu in care practica sa se imbine cu predarea bazata pe creativitate si studiu interdisciplinar. Facilitatile pentru studenti sunt la standardele impuse de specificul domeniului iar personalul desfasoara atat activitati de consultanta cat si de cercetare in domeniul artelor si al creatiei. Facultatea gazduieste departamentele de Media, Performing Arts, Design si Visual Arts. Daca vrei sa faci parte dintr-o comunitate creativa, condusa de artisti profesionisti, designeri si teoreticieni care ghideaza studentii spre un progres rapid si intr-un cadru prietenos, aici e locul tau!

 

Facultatea de Stiinte Profesionale si Sociale reuneste Business School, Institute for Work Based Learning, School of Law si School of Health and Education. Având legaturi strânse cu intreprinderile si cu organizatiile din sectorul public, facultatea isi propune sa ofere experienta invatarii in lumea reala, care pregateste elevii sa devina “factori de schimbare” si sa creeze si sa impartaseasca cunostintele lor intre lumea profesionala si academica.

 

Facultatea de Stiinte si Tehnologie se adreseaza celor ce vor sa studieze de la biomedicina, informatica, inginerie, telecomunicatii pana la informatica, matematica si statistica, sisteme informatice ori stiinte ecologice. Cadrele universitare sunt lideri in domeniile lor, facultatea incurajand studentii sa isi exerseze gândirea si sa aiba abordari pragmatice in lumea noastra moderna. Facultatea gazduieste departamentele de Natural Sciences, Computer Science, Design Engineering, Mathematics, Psychology, precum si London Sports Institute.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250 / an £ 7.000 - £ 8.800/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Medicina Veterinara

Relatii Internationale

Farmacie si Farmacologie

Undergraduate

Programe de studiu

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Medicina Veterinara

Relatii Internationale


Postgraduate

Programe de studiu

Farmacie si Farmacologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri