London South Bank University

Marea Britanie

London South Bank University, 103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

www.lsbu.ac.uk/

Localizare

LSBU este o universitate publică din Newington, Londra. Are 20.000 de studenţi şi are campusul central în London Borough of Southwark, lângă the South Bank of the River Thames, practic de unde îşi are şi numele. Universitatea mai are un campus în Havering, Essex.

Descriere

Conform ultimelor măsurători, universitatea are un scor de 3.98/ 5.00 în ceea ce priveşte satisfacţia studenţilor. E un coeficient aflat în creştere ce face ca instituţia să fie foarte atrăgătoare atât pentru cei din Marea Britanie dar şi pentru ceilalţi studenţi din Europa.

 

Universitatea caută studenţi motivaţi, responsabili cu aptitudini şi potenţial alături de calificările cerute. Oferă programe variate prin cele 7 facultăţi pe care le are: Applied Sciences, Arts and Creative Industries, The Built Environment and Architecture, Business, Engineering, Health and Social Care, and Law and Social Sciences.

 

LSBU ţine foarte mult la varietatea studenţilor săi astfel încât are procente semnificative din fiecare ţară a lumii: 70% dintre UK students sunt din Londra, 12% vin din EU şi alte peste 130 de ţări. Ceea ce înseamnă că un student român poate avea până la 3 000 de colegi de naţionalităţi diferite.

 

Ca şi facilități menţionăm că laboratoarele de la forensic au staţii de testare, laboratoarele de la Psihologie au cubicles şi un Pub Lab pentru examinarea comportamentului determinat de consumul de alcool.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250 / an £ 7.500 - £ 8.500/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Statistica

Relatii Internationale

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Statistica

Relatii Internationale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri