London School of Business and Finance

Marea Britanie

London School of Business and Finance, 8/9 Holborn, EC1N 2LL, London, United Kingdom

www.lsbf.org.uk/

Localizare

London School of Business and Finance are două campusuri universitare în Londra - Holborn si Marble Arch, precum și un campus în Manchester și unul în Birmingham. În afară de UK, universitatea mai are campusuri în Hong Kong, Singapore, Toronto, Chicago și Hannover.

Descriere

De la an la an, universitatea se extinde, construind noi campusuri în diferite colțuri ale lumii, ceea ce îmbunătățește semnificativ experiența internațională de predare. Astfel, studenții LSBF beneficiază de o educație business internațională și de acces la o comunitate globală. Universitatea atrage an de an studenți internaționali datorită accentului pus pe angajabilitatea post absolvire.

 

Distinctiv la LSBF reprezintă felul în care își creează și adaptează programele în funcție de cerințele pieței și de preferințele studenților. Astfel, în portofoliul lor variat, vei găsi de la școli de vară, programe profesionale de top, cursuri pregătitoare și de limbi străine, până la programe convenționale de licență și master, dar și programe MBA flexibile.

 

Recunoașterea internațională nu a întârziat să apară – două dintre programele oferite de LSBF în Londra, în parteneriat cu Grenoble Graduate School of Business, apar în top 10 mondial: MSc in Finance pe locul 6 și Master in International Business, pe locul 9.

 

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri