University College Denmark (UCL)

Danemarca

SDE College, Munke Mose Alle 9, DK-5000 Odense C, Denmark.

www.eal.dk/eal/International-58.aspx

Localizare

Lillebaelt Academy se află în orașul Odense, al treilea ca mărime din Danemarca și una dintre cele mai iubite destinații pentru românii care aleg Danemarca pentru studiile lor. Cea mai mare parte din cultura daneză își are rădăcinile aici, în orașul natal al lui Hans Christian Andersen, cu o vechime de mai bine de 1.000 de ani și cu o frumusețe care atrage anual cei mai mulți dintre turiștii care vizitează țara. Lillebaelt mai are un alt campus și în Vejle.

Descriere

Lillebaelt este cea mai mare academie de business din sudul Danemarcei, oferind 30 de programe educaționale centrate pe o carieră de succes în mediul de afaceri. Datorită orientării academiei, au legături foarte strânse cu multe companii locale, naționale și chiar internaționale.

Viziunea și strategia Lillebaelt este crearea celor mai bune conexiuni între studenți și companii. În acest sens, este renumită pentru serviciile de consiliere pe care le oferă tuturor studenților pentru îndrumare în carieră. Centrul de Cariere de aici este deschis permanent companiilor care doresc o cooperare și care vor să caute studenți talentați. Acestea au acces la o platformă, „banca de joburi” cum o numesc ei, în care pot posta internshipuri și joburi full-time, temporare/project based – studenții, bineînțeles, sunt beneficiarii acestui serviciu gratuit.

Dintre programele sale, cele mai populare sunt: Multimedia Design and Communication, Service, Hospitality and Tourism Management și Computer Science.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Cazare €300 - €500 /lună
Costuri ∼ € 300/ lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Tehnologia informatiei (IT)

Constructii civile si structurale

Dezvoltare web si software

Sport si Educatie Fizica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri