La Rochelle

Franta

102 rue de Coureilles, La Rochelle, 17024, France

www.esc-larochelle.fr/eng

Localizare

Campusul La Rochelle Business School se află în orașul cu același nume, în estul Franței, cu deschidere la oceanul Atlantic. Oraşul se află pe locul 3 în topul destinaţiilor turistice din Franţa.

Descriere

O universitate modernă, fondată în 1088, La Rochelle Business School oferă 7 programe de educație superioară în domeniul management și business. Este membră a grupului de Grandes Ecoles, fapt care îi confirmă prestigiul la nivel național și european. În ultimii ani, universitatea a investit enorm în imaginea sa, astfel că, în iunie 2013, a obținut prestigioasa acreditare AACSB, iar Financial Times 2014 a inclus programele de master în management ale universității în top 70 cele mai bune din Europa și instituția însăși în top cele mai bune 80 de școli de business europene.

O ramură importantă care aduce plus valoare școlii este La Rochelle Business School of Tourism, cu specializări de licență și master în domeniul turismului, ce au făcut din universitate prima instituție acreditată din Franța de World Tourism Organisation (UNWTO), cu TedQual accreditation.

Are o puternică orientare internațională, dovadă fiind parteneriatele sale cu mai mult de 120 de universități din lume. A fi student în mediul La Rochelle nu doar că îți va deschide oportunități de învățare la un înalt nivel, dar te va implica automat în voluntariat și participare activă în acțiuni umanitare sau civice.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 6.590 € - 8.200 € 8.950 € - 12.500/an
Cazare 350 € - 570 €/an 350 € - 570 €/an
Costuri 300 €/lună 300 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Burse parțiale. Aplicația pentru acestea se face împreună cu aplicația pentru admitere. Burse parțiale. Aplicația pentru acestea se face împreună cu aplicația pentru admitere.
Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri