Kwantlen Polytechnic University

Canada

Kwantlen Polytechnic University 12666 - 72nd AveSurrey, British Columbia V3W2M8, Canada

www.kwantlen.ca

Localizare

Kwantlen Polytechnic University are 4 campusuri în zona metropolitană a orașului Vancouver, al treilea cel mai populat oraș din Canada. Este constant menționat în top 5 orașe din lume pentru calitatea vieții și oferă printre cele mai mari oportunități de business și carieră din Canada. Aici, peste 19.500 de studenți urmează anual una dintre cele peste 120 de specializări oferite de către universitate.

Descriere

Cel mai mare atu al universității este varietatea și relevanța programelor de studii, îmbinate cu flexibilitatea programului. Ai de ales din mai mult de 145 de programe, proiectate special pentru a oferi cunoștințe solide și pentru a te pregăti pentru cele mai competitive joburi de pe piață. Totul este gândit având studentul și interesele sale în centru. Mai mult, materiile sunt planificate astfel încât vei avea parte de experiențe din viața reală și oportunități de exchange internațional, care te vor pregăti pentru cariera visată.

Mediul academic este unul excepțional, cu un focus special pe direcționarea câtor mai multe resurse puse la dispoziția ta, cu seminare și cursuri formate din cât mai puțini studenți, astfel încât orientarea academică să permită dedicarea timpului într-o mai mare măsură pentru fiecare.

Campusurile nu sunt doar moderne, sunt aproape venite din viitor, cu studiouri high-tech și facilități pentru orice fel de activitate, fie ea sportivă, de socializare sau de învățare. Printre programele cele mai populare oferite se numără antropologia, studii asiatice, biologie, jurnalism, studii despre politici și arte vizuale.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 18.000 CAD/an
Cazare 5.800 CAD/an
Costuri 3.448 CAD/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part time job: un student poate lucra maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim garantat de 8 CAD/oră
Domenii de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Geografie

Comunicare si jurnalism

Filozofie

Sociologie

Contabilitate

Administratie publica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Biologie

Matematica

Fizica

Stiinta si ingineria materialelor

Undergraduate

Programe de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Geografie

Comunicare si jurnalism

Filozofie

Sociologie

Contabilitate

Administratie publica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Biologie

Matematica

Fizica

Stiinta si ingineria materialelor


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri