Keele University

Marea Britanie

Keele University, Keele, Staffordshire ST5 5BG, United Kingdom , Tel: +44 (01782) 734187

www.keele.ac.uk/

Localizare

Keele University dispune de cel mai mare campus universitar din Regatul Unit, fiind și în topul celor mai frumoase; este localizat la o oră distanță de Manchester și Birmingham și la 90 de minute de centrul Londrei.

Descriere

Pentru Keele University, experiența studenților și mediul de studiu reprezintă o investiție de lungă durată. Tocmai de aceea, universitatea este renumită pentru facilitățile oferite în campus și pentru infrastructura acestuia, considerându-se astfel o comunitate în care studenții lucrează, studiază și se relaxează împreună. Ca parte a initiativelor de a sustine cat mult fiecare student de la Keele, universitatea pune la dispoziția acestora console și le oferă posibilitatea de a împrumuta laptopuri de ultimă generație. Mai mult, centrul sportiv al universității însumează 20 de hectare de facilități sportive, care includ terenuri de joc, o hală de fitness recent renovată, 8 terenuri de tenis și 6 de squash.

 

Keele University se mai distinge si prin contribuția de înaltă calitate adusă învățământului superior, încurajând în mod special educația și cercetarea interdisciplinară și multidisciplinară: 50% dintre studenții universității la nivel de undergraduate au dublă specializare.

La nivel academic, Keele University este reprezentată de cele trei facultăți: Humanities and Social Sciences, Natural Sciences și Health. Standardele de cercetare de la Keele sunt recunoscute la nivel mondial pe baza criteriilor de originalitate și aplicabilitate științifică în domenii precum fizica, matematica aplicată, business și management, drept, politică, limba și literatura engleză, istorie, muzică, inginerie etc.

 

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 9.000/an £ 3.000 - £ 5.500/an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Relatii Internationale

Educatie

Geologie

Stiinte Politice

Comunicare si jurnalism

Filozofie

Sociologie

Marketing

Computer Science

Comunicare si jurnalism

Istorie

Undergraduate

Programe de studiu

Relatii Internationale

Educatie

Geologie

Stiinte Politice

Comunicare si jurnalism

Filozofie

Sociologie


Postgraduate

Programe de studiu

Marketing

Computer Science

Comunicare si jurnalism

Istorie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri