KEA - School of Design and Technology

Danemarca

KEA, Ryesgade 3A, 1. th. 2200 Kobenhavn N, Denmark

www.kea.dk/en

Localizare

KEA este situată în Copenhaga, capitala Danemarcei, în mijlocul mediului de business dar, în același timp, al cafenelelor, barurilor și restaurantelor, adică în mijlocul unei vieți sociale active și colorate. Copenhaga este un oraș încărcat de istorie ce oferă și experiența unui mediu de afaceri corespunzător unei capitale cu un rol marcant în economia europeană.

Descriere

KEA este o academie daneză modernă ce oferă peste 30 de programe de studii orientate pe business. Aceasta și-a creat un renume în Danemarca, mai ales pentru specializarea Multimedia Design. Programul, predat în exclusivitate în limba engleză, a fost deschis în anul 2001, fiind cel mai popular îndeosebi printre studenții români care aleg KEA.

Unul dintre cele mai mari beneficii pentru cei care aleg KEA este reprezentat de gradul înalt de specializare pentru toate programele de studii. Aici te poți califica în digital media într-unul dintre cele mai inovative medii academice. Unele dintre programe au și un focus tehnic, în timp ce altele acordă importanță mai mare design-ului vizual.

Dacă ești creativ și îți dorești o carieră în design sau „fashion of lifestyles”, aici e locul perfect pentru tine!

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Cazare €300 - €500 /lună
Costuri ∼ € 300/ lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Finanțare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Domenii de studiu

Computer Science

Testimoniale

Antonia Tomus: Ceea ce găsim aici este poate una dintre cele mai pure forme de democrație; cursurile sunt atent pregătite, profesorii de asemenea, iar metoda de învățare este lipsită de orice fel de rigidități și chiar de unele rigori, putând spune că învățământul este ușor neconvențional. Aici orice tip de creativitate este încurajat, la fel cum se încurajează și exprimarea opiniilor personale, care pot intra în contradicție cu cele expuse de profesori, spre exemplu.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri