Karlshochschule International University

Germania

Karlshochschule International University, Karlstrasse 36 to 3876133 Karlsruhe, Germany

karlshochschule.de/en

Localizare

Karlsruhe este al doilea cel mai mare oraș al statului Baden-Württemberg și unul din cele mai importante din Germania, găzduind două curți federale de justiție. Se află la granița cu Franța și a fost vehiculat ca model pentru Washington DC, pentru felul inedit prin care străzile radiază din centrul orașului. Ca student, aici vei avea șansa de a te integra unei societăți cu standarde de viață foarte înalte, orașul fiind un centru important pentru educație și tehnologie din Germania.

Descriere

Universitatea oferă atât programe de licență, cât și de master, acreditate la cele mai înalte standarde impuse de Germania, prin intermendiul FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). Așa cum îi spune și numele, instituția este orientată internațional, în sensul pregătirii academice și profesionale pe care o oferă studenților săi.

Astfel, ca student al universității nu doar că vei studia în limba oficială de predare, engleza, dar ai posibilitatea de a-ți alege cursuri de limbi străine în timpul studiilor. Mai mult, prin cele 90 de parteneriate încheiate de Karlshochschule International University cu alte instituții de prestigiu de peste tot din lume, poți alege să studiezi un semestru sau chiar un an în altă universitate.

Cel mai atractiv aspect legat de universitate rămâne legătura sa cu mediul de business și serviciile pentru companii pe care aceasta le oferă. Astfel, există un proiect comun prin care companiile primesc stagiari în cadrul unui program de internship și chiar oferă uneori joburi după finalizarea acestora. Companiile investesc și sponsorizează diferite proiecte inițiate de studenți pentru dezvoltarea universității, oferă mentorat direct celor care au interesul de a căpăta experiență practică și uneori oferă burse de studii,

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri