Karel de Grote University College Antwerp

Belgia

Brusselstraat 45, 2018 Antwerp, Belgium

www.kdg.be/en

Localizare

Universitatea se află în orașul Antwerp care găzduiește în momentul de față 44.000 de studenți. Orașul este cunoscut ca și hub de inovare și pentru multiplele sale întreprinderi mici și mijlocii din sectorul modă, industrii și creative. Orașul fiind unul multicultural, studenții internaționali se vor simți confortabil, iar cele mai importante orașe din zona cum ar fi Bruxelles, Amsterdam, Paris și Londra se află la doar câteva ore distanță cu trenul.

Descriere

Karel de Grote University College Antwerp este o universitate de dimensiune medie cu un număr de 13,000 de studenți și 1,300 de membri ai staff-ului. Metodele de predare sunt orientate către student, iar universitatea este suficient de mică pentru a avea un aer familiar, astfel încât studenții pot interacționa cu ușurință unii cu alții dar și cu profesorii.
Sălile de clasă sunt moderne, iar clasele sunt formate din grupuri mici și multiculturale unde contează evoluția fiecărui student.

Universitatea oferă un cadrul internațional, în care studenții internaționali pot face cunoștință cu ușurință cu studenții locali. Fiind localizată într-o zona foarte accesibilă, la câteva ore distanță cu trenul de marile capitale ale europei, universitatea găzduiește frecvent prelegeri ale unor profesori invitați de la alte universități și profesioniști din diferite domenii. De asemenea, Karel de Grote University College Antwerp oferă consultanță personalizată studenților atât cu privire la stagii de practică, cât și în ceea ce privește dezvoltarea unei afaceri proprii.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 938.80 €/an
Cazare 350€ - 450€/lună
Costuri 300€ - 400€/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Tehnologia informatiei (IT)

Undergraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Tehnologia informatiei (IT)


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri