INTO - University of Stirling

Marea Britanie

INTO Building, University of Stirling, Stirling FK9 4LA, Scotland, United Kingdom

www.intostudy.com/en/universities/university-of-stirling

Localizare

Centrul modern INTO de pe campusul Universității din Stirling este locul unde va avea loc cea mai mare parte a cursurilor. Campusul dispune de numeroase spații de studiu pentru cei care au nevoie de un loc liniștit pentru a studia sau de a lucra la un proiect de grup.

Descriere

Universitatea din Stirling este situată în orașul vibrant, cultural și pitoresc Stirling din Scoția, Marea Britanie. Stirling este un loc minunat de a trăi și de a studia și a fost votat cel mai sigur oraș din Marea Britanie (The Complete University Guide – “Cât de sigur este orașul tău?” 2017)

University of Stirling, fondat în 1967 a fost întotdeauna condusă de gândirea transformatoare și spiritul de inovație. Misiunea universității este să facă tot ce le stă în putință pentru a oferi studenților lor cunoștințele și expertiza necesară pentru a putea face avea un impact asupra lumii din jur.

University of Stirling este un agent al schimbării, conectând oamenii, inovând și transformând viețile elevilor, personalului și comunităților globale. Există o dorință constantă de a inova și de a îmbunătăți, pentru schimba societatea în mai bine. Universitatea îți dorește să fie recunoscută în întreaga lume ca fiind o universitate care răspunde nevoilor societății prin cercetare inovatoare și interdisciplinară; învățarea și predarea de cea mai înaltă calitate; și prin împărtășirea cunoștințelor cu lumea.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Medicina Veterinara

Tehnologia informatiei (IT)

Agricultura si Silvicultura

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Medicina Veterinara

Tehnologia informatiei (IT)

Agricultura si Silvicultura

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri