International Business Academy

Danemarca

IBA International Business Academy, Skamlingvejen 32, 600 Kolding, Denmark

uk.iba.dk/

Localizare

Kolding, orașul gazdă al IBA, este al șaselea oraș ca mărime din Danemarca, numărând peste 56.000 de rezidenți. Dintre aceștia, aproximativ 3.000 sunt studenți. Oportunitățile pe care Kolding le oferă includ atât facilități educaționale, cât și perspective de carieră internațională prin intermediul companiilor multinaționale ce-și au sediul aici. Locurile de cazare se găsesc în imediata vecinătate a IBA și a centrului orașului, la prețuri accesibile pentru studenți.

Descriere

Cu o tradiție de peste 100 de ani în a livra programe de business, IBA este una dintre cele mai populare academii din Danemarca și poate cea mai deschisă dintre toate în ceea ce privește orientarea internațională. IBA colaborează strâns cu universități și alte instituții din lume și este membru activ al Network of International Business Schools, ceea ce o menține conectată permanent la cele mai noi schimbări din business și din mediul academic aferent. Pentru studenți, asta se traduce în prestigiu internațional și garanția că alegerea făcută conduce la o dezvoltare profesională în conformitate cu ultimele exigențe ale pieții de muncă.

Ca un beneficiu adițional, programele IBA sunt acreditate de London South Bank University și de Coventry University! Printre cele mai populare alegeri se află programul internațional de licență în marketing, perfect pentru cei care doresc să studieze și să aibă o experiență de învățare cu adevărat multiculturală și extinsă. Din cei trei ani, primul an vei studia în Kolding, iar ceilalți doi în Anglia și/sau Germania sau Belgia, cu posibilitatea de a alege ultimul an de studiu tot în Danemarca.

IBA are peste 60 de instituții partenere. Studenții internaționali, proveniți din 22 de țări, constituie 40% din numărul total de studenți ai academiei. Odată ajuns aici vei avea un tutore care te va îndruma cu informații academice, precum și un “buddy“, un student IBA care te va ajuta să te simți acasă cât mai repede.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Costuri ∼ € 300/ lună
Cazare € 300 - € 500 /lună
Taxa de scolarizare Gratuită
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Finanțare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Domenii de studiu

Comunicare si jurnalism

Grafica si animatie digitala/multimedia

Agricultura si Silvicultura

Testimoniale

Adrian Lupescu: Kolding e un oraș al oportunităților, dar trebuie să ți le faci singur. Educația de aici e diferită. Nu e practică, nici teoretică. E o experiență. Înveți de la profesori, de la colegi și de la oricine. Așa se face educație în Danemarca, pe bază de dezbatere. Colegii sunt mulți și de multe feluri.  1300 de studenți, majoritatea sunt străini: unguri, slovaci, cehi, polonezi, chinezi, coreeni și mulți români.  
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri