Istituto Superiore Di Design

Italia

Via Duomo 61, 80135, Napoli, Italia

www.isdnapoli.net

Localizare

ISD este situat în centrul orașului Napoli, nu departe de stațiile de cale ferată și de metrou sau de aeroport. Este cea mai bună locație pentru studenții care doresc să viziteze cele mai importante orașe italiene și europene care sunt ușor accesibile în câteva ore cu trenul sau cu avionul. Însorit, frumos și primitor, Napoli oferă aranjamente logistice interesante și un cost mai mic de viață în comparație cu alte orașe importante din Italia.

Descriere

Istituto Superiore di Design (ISD) este primul institut din sudul Italiei care funcționează în domeniul pregătirii academice profesionale pentru modă și design grafic.

ISD s-a născut în 1989, cu scopul de a stabili o metodologie de predare inovativă, care este capabilă de a pune împreună flexibilitatea academică și o dimensiune practică puternică, și care instruiește profesioniștii care doresc să răspundă adecvat la nevoile de pe piața muncii.

Astăzi ISD este o școală internațională de design, care oferă o gamă largă de cursuri de licență și de master. Specializată în design grafic și multimedia, design interior si industrial, modă și design textil, institutul întâmpină studenți care provin din toată Europa și de peste tot în lume. Cursurile sunt special create pentru a răspunde nevoilor studenților, iar clasele sunt cu un număr limitat de studenți pentru o interacțiune mai extinsă între aceștia și profesori.

Toate cursurile, concepute pentru studenții naționale și internaționale, oferă un serviciu de traducere simultană în limba engleză.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Cazare 250 € - 500 €/lună 250 € - 500 €/lună
Costuri 250 € -500 €/lună 250 € -500 €/lună
Taxa de scolarizare ~8.000 10.000 €/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time în timpul studiilor. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time în timpul studiilor.
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Grafica si animatie digitala/multimedia

Comunicare si jurnalism

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri