Institute for European Studies

Belgia

- Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, B-1050 Brussel

www.ies.be/

Localizare

Instiutul pentru Studii Europene se află în Bruxelles, capitala Belgiei și gazda celor mai multe instituții ale Uniunii Europene. Bruxelles este un oraș vibrant, multinațional și multicultural. Dacă ești în căutarea unui mediu permanent în mișcare și schimbare, aici este locul! Mai mult, datorită aglomerației de instituții, Bruxelles este și un business hub foarte important în Europa pentru domeniile de European Affairs, Lobby sau Advocacy, aici găsindu-se cele mai multe companii de consultanță. IES este foarte ușor accesibil, fiind aproape de campusul universității Vrije Bruxelles.

Descriere

IES este un important centru de cercetare în domeniul studiilor europene. Astfel, aici programele de studiu se concentrează în jurul disciplinelor relevante pentru Europa și pentru construcția Uniunii Europene – drept, științe politice și sociale, economie și comunicare.

Poți alege dintre cele două programe avansate de master pe care institutul le oferă, LLM International & European Law și European Integration & Development EuroMaster. În ultimii ani, IES și-a concentrat foarte mult atenția pe metodele noi de cercetare și de predare, dezvoltând în linie cu rezultatele cercetărilor lor programe inovative de e-learning, accesibile în întreaga Uniune Europeană. În plus, oferă certificări postuniversitare și organizează școli de vară pe teme europene.

Ca instituție de cercetare, IES are colaborări numeroase cu universități și alte institute atât la nivel național, cât și internațional. Astfel, proiectele de cercetare sunt realizate în comun, prin parteneriate, maximizând rezultatele prin diversitatea ideilor conceptuale îmbinate cu diferite tipuri de practici privind politicile majore ale Uniunii Europene.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 4.950 €/an
Cazare 350 € - 400 €/lună
Costuri ~350 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Sunt disponibile două burse ce acoperă până la 45% din valoarea taxelor de școlarizare pentru cei care aleg un program e-learning. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână.
Sursa de finantare Studentii cetateni ai tarilor membre UE pot lucra in Belgia 50 de zile/an intr-un regim fiscal avantajos, cu un salariu minim net de ~10 euro/ora. Incepand cu o eventuala a 51-a zi impozitul pe venit creste considerabil. Studentii cetateni ai tarilor membre UE pot lucra in Belgia 50 de zile/an intr-un regim fiscal avantajos, cu un salariu minim net de ~10 euro/ora. Incepand cu o eventuala a 51-a zi impozitul pe venit creste considerabil.
Domenii de studiu

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri