Inholland University of Applied Sciences

Olanda

INHOLLAND University of Applied Sciences, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem, The Netherlands

www.inholland.nl/inhollandcom/

Localizare

Inholland are patru mari campusuri în orașele: Amsterdam/Diemen, Delft, Haga, Haarlem. Orașele olandeze nu sunt doar frumoase, ci și echilibrate, așa că în oricare dintre campusuri ai alege să studiezi, te vei simți confortabil și în siguranță. Bineînțeles, vei rămâne impresionat de eficiența transportului în comun, mai ales a trenurilor și a legăturilor dintre orașe.

Descriere

Universitatea are peste 32.000 de studenți, 26 de grupuri de cercetare și mai mult de 110 naționalități. Deviza instituției – calitatea educației. În jurul acestui principiu se construiesc și programele de studiu faimoase pentru aplicabilitatea lor și pentru nivelul ridicat de asigurare a angajabilității după absolvire.

Toate cursurile se axează pe diferite arii profesionale, însă diploma de la Inholland înseamnă mai mult decât atât. Dezvoltarea personală, leadershipul și antreprenoriatul nu sunt elemente opționale, ci sunt integrate în curriculum. Instituția excelează în două mari domenii: Creative Business și Sustainable Technology.

Din punctul de vedere al facilităților, toate campusurile Inholland oferă studenților echipamentele necesare perfecționării în domeniul ales. Printre acestea se numără: laboratoare de informatică dotate cu iMac, echipamente CISCO, studiouri de înregistrări, avioane în miniatură etc. Mai mult, universitatea vine în sprijinul studenților prin parteneriatele încheiate cu organizații de top, pentru a ușura procesul de găsire a unui stagiu/ internship: KLM, Hilton, Radisson, Disney, I Amsterdam, etc.

Olanda este o țară foarte primitoare, iar drept dovadă este numărul mare de comunități internaționale din aproape fiecare oraș. Dacă visezi la o experiență cu adevărat globală, ți-ai găsit punctul de plecare! Anual, 450 de studenți de la Inholland pleacă în schimburi de experiență la una din cele peste 60 de universități partenere de peste tot din lume, în destinații precum Aruba, SUA, Canada, China sau orice țară europeană.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~450 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Comunicare si jurnalism

Management Turistic

Tehnologia informatiei (IT)

Undergraduate

Programe de studiu

Comunicare si jurnalism

Management Turistic

Tehnologia informatiei (IT)


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri