HULT Business School

Marea Britanie

HULT Business School, 46-47 Russell Square – Bloomsbury, London WC 1B 4JP, United Kingdom

www.hult.edu

Localizare

HULT Business School se definește prin mobilitatea internațională în cadrul celor 7 campusuri de ultima ora: Boston, San Francisco, Londra, Shanghai, Dubai New York si Ashridge. In plus, campusul din Londra este chiar în centru, în hub-ul academic Bloomsbury, aproape de tot ce are orașul mai bun de oferit.

Descriere

HULT Business School este cu adevărat un mediu de învățare multicultural, studenții venind din peste 120 de țări. Se distinge prin faptul că, anual, invitați din sfera corporate la nivel global vin să interacționeze cu studenții și să le ofere detalii din diferite industrii. Câteva exemple sunt companii precum: Procter&Gamble, PriceWaterhouseCoopers, BT, Barclays sau Burberry. Astfel, universitatea conectează cei mai mari lideri actuali din business cu studenții care aspiră la astfel de cariere.

 

Este una dintre cele mai apreciate școli de business din lume în ceea ce privește orientarea foarte pragmatică. Astfel, conform The Economist 2014, școala s-a clasat pe locul 55 în lume și pe locul 1 pentru experiența internațională oferită studenților. Financial Times o poziționează pe locul 4 mondial pentru programul de International Business.

 

O oportunitate inedită pe care o oferă studenților este programul Global Campus Rotation. Prin intermediul acestuia, studenții pot opta să își urmeze cursurile în mai multe locații ale universității.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 17.400/an £ 15.200 - £ 31.800/an
Cazare £ 700 - £ 900/lună £ 700 - £ 900/lună
Costuri ~£ 400 - £ 550/lună ~£ 400 - £ 550/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri