HU University of Applied Sciences Utrecht

Olanda

HU University of Applied Sciences Utrecht, P.O. Box 13272 3507, LG Utrecht, The Netherlands

international.hu.nl

Localizare

HU University of Applied Sciences are două mari campusuri, în Utrecht și Amersfoort. Ambele sunt orașe de o frumusețe rară, Utrecht fiind unic în Olanda pentru canalele sale înalte, iar Amersfoort fiind considerat cel mai verde oraș al țării. Legăturile cu celelalte orașe sunt foarte comode și rapide, din Utrecht până în Amsterdam fiind numai 25 de minute de călătorit cu trenul. Amersfoort este de asemenea foarte aproape de Utrecht.

Descriere

Cel mai interesant aspect despre universitate este faptul că toate programele includ un stagiu de practică. Vei avea două internshipuri în timpul anilor de studii. Vei lua, astfel, contact direct cu mediul business încă din timpul cursurilor. Orientarea internațională va contribui, de asemenea, enorm la dezvoltarea ta profesională. În acest sens, cel puțin unul din stagii va trebui să fie realizat în străinătate.

Universitatea este foarte popular pentru modul de stimulare a talentului. În cadrul HU Honours Programme vei avea șansa de a-ți extinde cunoștințele și de a studia anumite subiecte mai îndeaproape. În cadrul acestui program poți alege fie să îți iei cursuri extra, fie să adaugi un alt internship.

Dacă alegi unul din programele de business, poți aplica pentru TopClass. Acesta este un program special creat ca o extensie intensivă pentru programele de licență. Vei lucra la aptitudinile tale antreprenoriale cu un focus pe consultanță, management de proiecte, internaționalizare și cercetare.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Comunicare si jurnalism

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Comunicare si jurnalism


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri