HTMi Hotel and Tourism Management Institute

Elvetia

Hotel Campus Mariental Panorama, 6174 Soerenberg, Kanton Luzern, Central Switzerland

www.htmi.ch/

Localizare

Institutul este localizat în Sörenberg, în Kanton Luzern, unde se regăsește una dintre cele mai frumoase stațiuni turistice din Elveția. Studenții vor avea șansa de a locui, a studia și a face practică în cadrul celor două hoteluri tradiționale elvețiene. Campusul, ce se află în patrimoniul UNESCO datorită frumuseții sale naturale și găzduiește un număr mare de studenți internaționali interesați de experiența în domeniul turistic al Elveției.

Descriere

Din punct de vedere academic, Elveția este renumită pentru studiile în domeniul turismului și a industriei ospitalității. În acest sens, Institutul de Management Turistic și Hotelier – HTMi, Hotel and Tourism Management Institute Switzerland, este un centru educațional privat, ce oferă programe atât de licență, cât și de masterat în domeniul turismului și a managementului hotelier. Programele oferite în limba engleză se axeaza pe formarea tinerilor aspiranți la o carieră în domeniul turismului, obiectiv ce este promovat și de motto-ul insitutului, și anume ”Come as a student, become a manager!”.  Cursurile oferite de acest institut asigură necesarul de cunoștințe atât teooretice, cât și practice pentru această profesie și totodată insipră studenților atitudini manageriale corespunzătoare dezvoltării unei cariere în domeniu.

Studenții au șansa de a face practică plătită în cadrul a peste 200 de restaurante și hoteluri  cu care institutul are parteneriate. Astfel, studenții acumulează experiență profesională încă din anii studenției și astfel este facilitată găsirea unui loc de muncă după finalizarea studiilor. Totodată, acest institut organizează sesiuni de recrutare în campus, unde companii internaționale din domeniul hotelier oferă locuri de muncă studenților din cadrul HTMi.

Institutul este localizat în Sörenberg și în fiecare an acceptă peste 350 de studenți, de naționalități foarte diverse.

Acest institut este organizat în cinci centre după cum urmează:

•            The School of International Hotel and Tourism Management

•            The Centre for Career Management

•            The International Hospitality Research Centre Switzerland

•            The Centre for Culinary Management

•            The Centre for Events Management Training

Acest institut deține două clădiri principale în Sörenberg, ce cuprind săli de clasă, restaurante unde se țin traninguri, camere pentru a caza studenții și birouri. Cele două clădiri sunt Hotel Campus Mariental și Hotel Campus Panorama.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri