Hanze University of Applied Sciences

Olanda

Hanze University of Applied Sciences, Groningen, International Student Office, P.O. box 3037 9701 DA…

www.hanze.nl/eng/

Localizare

Groningen este considerat cel mai sigur și cel mai tânăr oraș din Olanda. Aflându-se în nordul țării, păstrează vii tradiția și istoria, dar are un spirit cosmopolit datorită vieții universitare de aici. Vei avea, totuși, dileme privind petrecerea timpului liber – Groningen are atâtea activități artistice, culturale și de socializare încât îți va fi greu să alegi! Iar dacă vrei să experimentezi și „o altă Olanda”, poți merge mai spre sud - are legături excepționale cu Utrecht și Amsterdam, la numai aproximativ două ore distanță sau poți vizita orașele apropiate din Germania.

Descriere

Și Hanze este o universitate de științe aplicate, ceea ce presupune că accentul este mereu pe latura practică a cunoștințelor. Toate programele de studiu cuprind și un „Job placement”, pregătindu-i pe studenți pentru piața muncii din timp. Domeniile sunt variate, de la economie, care este cel mai popular în nordul Olandei, la well-being, sport, tehnologie sau arte. Programul de International Business and Management Study (IBMS) este al treilea din Olanda conform NVAO.

Poți studia un program consacrat, aferent domeniilor precum economie, business, management, dar și programe mai deosebite precum Applied Sensor Applications, Dance in Education, Nursing sau Jazz. Dacă ești un student activ, fan al sporturilor, ACLO, centrul sportive al universității, este locul ideal pentru tine. Ai peste 53 de cluburi sportive din care să alegi. Printre dotările Hanze se numără și „Hanze Media Centre” de unde poți accesa articole literare, cărți, publicații diverse, materiale audio-video și tipuri de software.

Remarcabile sunt și legăturile internaționale ale instituției. Prin parteneriatele sale academice sau corporate, Hanze se asigură că orice student își dezvoltă aptitudini de lucru în medii globale. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să își facă parțial studiile în străinătate la instituțiile partenere.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 1.951 € - 11.750 € / an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Comunicare si jurnalism

Dezvoltare jocuri

Inginerie mecanica

Fizioterapie

Sport si Educatie Fizica

Design

Comunicare si jurnalism

Stiintele mediului

Tehnologia informatiei (IT)

Stiinte Biomedicale

Arhitectura

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri