HAN University of Applied Sciences

Olanda

HAN University of Applied Sciences, P.O. Box 36960, NL 6503 GL Nijmegen, The Netherlands

www.han.nl/international/english/

Localizare

Situată în estul Olandei, în apropierea graniței cu Germania, HAN University of Applied Sciences are două campusuri, situate în Arnhem și Nijmegen, două orașe foarte apropiate ca distanță și complementare în cultură. Nijmegen este cel mai vechi oraș din Olanda care prezintă un mix interesant de istorie și contemporan. Arnhem este complet modernizat, o mini-capitală a modei. Ambele orașe sunt înconjurate de râuri, ceea ce le conferă peisaje deosebite.

Descriere

HAN pune foarte mare accent pe învățare eficientă și pe relația dintre studenți și cadrele academice. De aceea, cursurile se susțin cu număr restrâns de maximum 30 de studenți. În cadrul cursurilor oferite, universitatea ia mereu în considerare, dincolo de aplicabilitatea profesională, și dezvoltarea personală, motiv pentru care orice student are un tutore pe parcursul anilor de studii. Orientarea internațională, spiritul antreprenorial promovat și activitățile de la HAN îți vor antrena cu siguranță abilitățile de care vei avea nevoie după absolvire pentru jobul visat.

Mai mult, profesori internaționali și reprezentanți ai companiilor din diferite industrii le stau la dispoziție studenților pentru îndrumare. Beneficiul acestei rețele este că oferă posibilitatea de a urma studiile în mai multe țări: cursuri în Olanda, stagiatura și lucrarea de licență la firme internaționale și un semestru de studiu la o universitate parteneră, oriunde în lume.

Centrele Multimedia and Study Centres, din Arnhem și Nijmengen, sunt mai mult decât simple biblioteci. Acestea pun la dispoziție diverse softuri pentru proiecte și studiu individual. Resursele pentru studiu sunt nenumărate, atât în format fizic, cât și digital: cărți, reviste, ziare, dvd-uri, lucrări științifice, etc. Cele mai râvnite programe printre studenții internaționali sunt cele oferite în cadrul Arnhem Business School și HAN Automotive Institute.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an
Cazare 300 € - 400 €/lună 300 € - 400 €/lună
Costuri 200 € - 300 €/lună 200 € - 300 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Electronica si telecomunicatii

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Comunicare si jurnalism

Chimie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri