Fontys University of Applied Sciences

Olanda

Fontys University of Applied Sciences, P.O. Box 347, 5600 AH Eindhoven, The Netherlands

fontys.edu/

Localizare

Fontys University se află în partea de nord a regiunii Brabant, în Eindhoven. Orașul este al cincilea ca mărime din Olanda și a fost supranumit „cea mai inteligentă comunitate a lumii” de către Intelligent Community Forum. În plus, este și orașul lider în tehnologie, cu peste 40% din bugetul Olandei alocat pe proiecte din această regiune. Două alte campusuri au fost deschise în Venlo si Tilburg.

Descriere

Fontys garantează calitatea educației prin motto-ul său „Inspirăm dezvoltarea prin sprijin continuu și provocări”. Fiind o universitate de științe aplicate, focusul este mereu pe învățare practică, iar studenții sunt încurajați să își cultive talentul prin orice învață/realizează. Inspirație, atitudine și comunitate – sunt cei trei piloni ai educației de la Fontys pe baza cărora sunt stabilite curriculumul și prioritățile de dezvoltare personală pentru viitorii specialiști.

Chiar dacă este o universitate de științe aplicate, Fontys a investit foarte mult în ultimii ani și în structura sa de cercetare. De asemenea, colaborează strâns cu mediul de business din regiune și nu numai. În studiile realizate anual de Elsevier, Fontys se află constant în top 10.

La Fontys vei găsi facilități moderne cum ar fi bibliotecă media, un centru de limbi străine, bazine de înot de performață, săli de fitness și terenuri de squash. De asemenea, universitatea are multiple spații de socializare și de studiu. După stilul olandez, bineînțeles toate sunt laolaltă, aproape de sălile de cursuri, astfel ca tu să ai o experiență cât mai plăcută de învățare, totul să fie cât mai comod și eficient pentru tine!

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 7.000 €/an
Cazare 300 € - 400 €/lună 300 € - 400 €/lună
Costuri ~350 €/lună ~350 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Electronica si telecomunicatii

Cibernetica si Robotica

Undergraduate

Programe de studiu

Electronica si telecomunicatii

Cibernetica si Robotica


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri