Falmouth University

Localizare

Universitatea are două campusuri, în Penryn și Falmouth. Primul campus, cel din Penryn este situat în apropierea orașului cu același nume, este cel mai mare campus dintre cele două și functioneaza în parteneriat cu University of Exeter. Cel de-al doilea campus, este situat în centrul orașului Falmouth și astfel se creează un contrast deosebit între aspectul istoric din Falmouth și modernitatea orașului Penryn.

Descriere

Falmouth University a fost înființată în 1902, sub numele de Falmouth School of Art, și a evoluat treptat până ce a dobândit numeroase acreditări și dreptul de a utiliza titlul de University College în 2005. Nu după mult timp, University College Falmouth a anunțat faptul că I s-a acordat dreptul de a funcționa sub statut de Universitate propriu-zisă și că scopul instituției este de a avansa până ce va ajunge una dintre cele 5 universități de top din lume în domeniul artei.

Drept urmare, Falmouth University a dobândit reputație internațională în domenii precum arte, design, media și interpretare, având numeroase parteneriate pe teritoriul Marii Britanii, precum și în lume, ce îți vor spori șansele de angajare după finalizarea studiilor.

Falmouth University este locul ideal unde te poți dezvolta mai ales în domeniul artei, având șansa de a explora convergența dintre tehnologie, modernitate și artă.

În 2011, Falmouth a fost catalogat drept cel mai bun Colegiu Universitar din UK, de către The Guardian, iar în 2012 a fost plasat pe locul 7 în topul universităților de Arte și Design și pe locul 3 în ceea ce privește creativitatea și originalitatea. Anul acesta, The Sunday Times a poziționat Falmouth University pe primul loc în topul universităților de arte din Marea Britanie.

Pe durata studiilor, la această universitate, studenții sunt susținuți și îndrumați de către numeroase organizații studențești, și beneficiază de accesul la resurse inovative online, pachete software de ultimă generație, traininguri și multe alte facilități.

Falmouth University dispune de o multitudine de facilități, necesare atât pentru tehnici moderne de lucru, cât și pentru cele tradiționale. Cele două campusuri dispun de spații, echipamente și resurse ce sunt dedicate în totalitate studenților, cu scopul de le asigura succesul în domeniul și cariera aleasă. Totodată studenții vor avea acces la workshopuri personalizate în funcție de necesitățile lor, susținute de o echipă de instructori profesioniști. Bibliotecile universității dispun de resurse extensive pentru a stimula creativitatea, inspirația și studiul, fie individual, fie în grupuri.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 7.000 - £ 12.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Arhitectura

Sport si Educatie Fizica

Comunicare si jurnalism

Limbi si Literaturi moderne

Undergraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Arhitectura

Sport si Educatie Fizica


Postgraduate

Programe de studiu

Comunicare si jurnalism

Limbi si Literaturi moderne

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri