EU Business School

Spania

Ganduxer 70 08021, Barcelona, Spain

www.euruni.edu/

Localizare

European University are campusul principal în Barcelona, Spania. Campusul se află chiar în centrul orașului, într-unul dintre cele mai rafinate cartiere, La Bonanova, aproape de sediile celor mai mari companii. Alte campusuri se află în Munchen (Germania), Geneva și Montreux (Elveția).

Descriere

Cu o tradiție de peste 40 de ani în domeniul Business Studies, EU se impune ca o forță în educație, oferind studenților săi posibilitatea de a învăța în diferite colțuri ale lumii. Rețeaua extinsă a campusurilor sale determină un caracter internațional, astfel încât studenții sunt pregătiți în scopul unei cariere în orice cultură. Fiind la bază o universitate americană, EU este acreditată de cele mai importante organisme internaționale pe domeniul business (Association of Collegiate Business Schools and Programs) și IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education).

Programele de schimb inter-campus sunt frecvente, astfel încât poți alege ca după fiecare semestru completat un nou campus din altă țară, având de ales dintre Spania, Elveția, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazakhstan, Siria, Taiwan, China, Malaezia sau Singapore. Oportunitățile de transfer sunt deosebit de importante: îți poți începe studiul în Geneva și îl poți termina în Londra.

În topul QS 2014 al celor mai bune programe de MBA, European University se clasează pe locul 33, crescând cu 22 de poziții în doar doi ani. CER, Autoritatea mondială în probleme de business, economie și finanțe a Chinei, a clasat universitatea între primele 20 școli business de top ale lumii. Mai mult, se pare că este opta universitate din lume în QS Top MBA Women, în lista Global 200 Business Schools, iar Capital Magazine din Franța a clasat-o a șasea cea mai bună școală de business pentru femei.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 12.200 €/an 18.600 €/an
Cazare 450 € - 850 €/lună - în funcție de campus 450 € - 850 €/lună - în funcție de campus
Costuri ~200 € - 500 €/lună ~200 € - 500 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri