De Montfort University

Marea Britanie

Campus Leicester, The Gateway, Leicester LE1, 9BH, United Kingdom

www.dmu.ac.uk/home.aspx

Localizare

DMU sau De Montfort University este un hub vibrant și multicultural de învățare, creativitate și inovare din orașul Leicester. DMU favorizează, de asemenea, un spirit antreprenorial.

Descriere

Cele mai recente cifre arată că absolvenții programelor de business și antreprenoriat au contribuit cu £ 16.5 milioane la economia Marii Britanii în ultimii patru ani. Ca una dintre universitățile în top 20 din Marea Britanie pentru succesul absolvenților, DMU joacă un rol important în această poveste de succes.

Campusul a văzut mai multe evoluții recente, ca parte a unei investiții de 200 milioane de lire sterline pe o perioadă de zece ani. Un exemplu ar fi investiția de 35 de milioane de lire sterline pentru clădirea Hugh Aston, construită pentru a muta studenții de la Facultatea de Business mai aproape de centrul universității.

Mai mult, DMU este în mijlocul unui program de renovare de £136 milioane pentru a-și transforma campusul într-unul dintre cele mai bune complexe de învățământ superior din țară. DMU este, de asemenea, posesoarea bibliotecii Kimberlin în valoare de 8 milioane de lire sterline și a Queen Elizabeth II Diamond Jubilee Leisure Centre.

DMU are mai mult de 170 de cursuri acreditate de către organismele profesionale și de reglementare, concepute special pentru a crește gradul de angajabilitate al absolvenților. De exemplu, universitatea a lucrat împreună cu HP pentru a dezvolta cursuri de informatică de afaceri și securitate cibernetică. Fiecare curs este atent dezvoltat pentru a le oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a intra în piața de muncă extrem de competitivă de astăzi.

În conformitate cu Sunday Times, DMU este “the most improved university” din Marea Britanie și este una dintre primele 50 de universități din țară în ceea ce privește ocuparea forței de muncă după absolvirea studiilor, cu un procent de angajare de 93.8%. A fost catalogată în top 40 în ceea ce privește topul celor mai bune experiențe de studiu.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 7.000 - £ 12.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră.
Domenii de studiu

Cibernetica si Robotica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Electronica si telecomunicatii

Limbi si Literaturi moderne

Stiinte Politice

Undergraduate

Programe de studiu

Cibernetica si Robotica


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Electronica si telecomunicatii

Limbi si Literaturi moderne

Stiinte Politice

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri