Dania Academy

Danemarca

Dania University of Applied Sciences, Minervavej 63, DK 8960 Randers SØ, Denmark

eadania.com/

Localizare

DANIA se află în Jutland și are opt campusuri în: Grenaa, Hadsten, Hobro, Horsens, Randers, Silkeborg, Skive și Viborg. Întrucât Danemarca este o țară de dimensiuni mici, legăturile de transport dintre campusuri, precum și legăturile acestora cu alte orașe din Danemarca sunt foarte eficiente și rapide.

Descriere

O universitate relativ tânără, DANIA are una dintre cele mai rapide expansiuni dintre instituțiile superioare din Danemarca. Anual, numărul studenților care o aleg pentru studii crește cu aproximativ 20%, la fel cum și numărul naționalităților din cadrul ei se mărește anual considerabil. Are o tradiție în domenii ca Marketing Management, Economics, Media & Advertising sau Hospitality and Tourism Management.

Centrul de cercetare de la DANIA cooperează cu actori externi din lumea business, companii și diferite organizații pentru a define cele mai relevante programe de studiu, astfel încât absolvenții lor să fie mereu pregătiți pe măsura cerințelor reale și ultime ale pieței. Prin legăturile sale, DANIA oferă studenților șansa de a lucra cu studii de caz date de companii, bazate pe probleme reale, de a participa la vizite antreprenoriale și de a efectua internshipuri de cel puțin 3 luni în cadrul companiilor.

Dincolo de facilitățile moderne pe care DANIA le pune la dispoziția ta local, în campusurile sale (cele mai noi echipamente IT, acces 24/24 la centrul IT, bibliotecă digitală, spații de socializare), Academia are și o orientare internațională. A încheiat parteneriate cu instituții de învățământ din întreaga lume, facilitând programe de „exchange”, atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Cazare €300 - €500 /lună
Costuri ∼ € 300/ lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Inginerie mecanica

Tehnologia informatiei (IT)

Undergraduate

Programe de studiu

Inginerie mecanica

Tehnologia informatiei (IT)


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri