Culinary Arts Academy Switzerland

Elvetia

51 Route Cantonale Le Bouveret, Valais, 1897, Switzerland

www.culinaryartsswitzerland.com

Localizare

Academia are două campusuri universitare: unul în Le Bouveret - un orășel vorbitor de limba franceză de pe malul Lacului Geneva și unul în Lucerne, în clădirea unui fost hotel din centrul orașului.

Descriere

Înființată în 2006 ca parte a César Ritz Colleges, Academia de Arte Culinare este renumită la nivel internațional pentru calitatea educației în domeniul culinar.

 

Academia de Arte Culinare oferă o gamă variată de cursuri, cu calificări plecând de la nivel de Diplomă la nivel de Master. Programele frunizează studenților un mix de abilități și cunoștințe în gastronomie și arte culinare și îi pregătește să conducă restaurante sau echipe în bucătării internaționale.

 

După absolvire, toți studenții devin membri în rețeaua de alumni SEG care însumează la nivel global peste 20.000 de absovenți, profesioniști în domeniul turismului, ospitalității și artelor culinare.

 

Culinary Arts Academy face parte din rețeaua Swiss Education Group.SEG Logo

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de şcolarizare + Cazare + Costuri personale CHF 42,800– 64,850 /an CHF 44,820- 45,190 /an
Surse de finanţare Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite. Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri