CPH - Copenhagen Business Academy

Danemarca

1119, Landemærket 11, 1119 København K, Denmark

www.cphbusiness.dk/english

Localizare

Copenhagen Business Academy este o academie de business finanţată de stat, auto-guvernată localizată în Copenhaga şi în afara ei. Programele internaţionale sunt predate în cele 3 campusuri din: Lyngby, Nørrebro şi Valby. Campusul din Lyngby este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase locuri din Danemarca: vile de lux, un parc naţional şi plajă la numai 10 minute distanţă.

Descriere

Academia oferă programe educaţionale axate pe Business, Marketing şi Management. Programele sunt predate în limba engleză, iar clasele sunt alcătuite din studenţi internaţionali şi danezi.

 

Copenhagen Business Academy este focusată pe predarea aspectelor care sunt relevante pentru o viitoare carieră. De aceea, academia are legături cu mediul de business şi integrează intrenshipuri în fiecare program de studiu. Campusurile sunt localizate în Copenhaga şi în afara oraşului.

Metoda de predare la Copenhagen Business Academy este bazată pe interacţiunea dintre studenţi şi profesor clasele fiind foarte mici. Metodele alternează între noţiuni teoretice, cursuri, exerciţii, studii de caz şi proiecte interdisciplinare, îmbinate cu lecţii individuale.

 

O parte a cadrelor didactice ocupă poziţii de top-management în diverse companii şi împărtăşesc din experienţa lor studenţilor. Profesorii apreciază iniţiativa şi creativitatea studenţilor, iar cursurile teoretice se îmbină cu activităţile practice.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Costuri ∼ € 300/ lună
Cazare € 300 - € 500 /lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Sport si Educatie Fizica

Dezvoltare web si software

Undergraduate

Programe de studiu

Sport si Educatie Fizica

Dezvoltare web si software


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri