Cesar Ritz - Colleges Switzerland

Elvetia

Cesar Ritz - Colleges Switzerland 51 Route Cantonale Le Bouveret, Valais, 1897, Switzerland

www.cesarritzcolleges.edu

Localizare

Cesar Ritz are trei campusuri universitare: unul în Le Bouveret - un orășel vorbitor de limba franceză de pe malul Lacului Geneva, unul în Brig-Glis - cel mai mare oraș vorbitor de germană din cantonul Valais și unul în Lucern.

Descriere

La fel ca industria turismului, César Ritz este caracterizată prin diversitate culturală, numărând în prezent 500 de studenți de aproximativ 60 de naționalități diferite. Pentru a se asigura că absolvenții dețin nu numai cunoștințele teoretice necesare, dar și abilitățile de a pune în practică cele învățate, universitatea pune accentul pe internshipurile pe care studenții le fac de obicei în hoteluri de 4* sau 5* cum ar fi: Marriot, The Ritz-Carlton, Four Seasons, etc. Aceste intershipuri oferă studenților posibilitatea unui câștig substanțial, dar și acumulării de experiență practică.

 

Universitatea pune mare accent pe construirea unei rețele vaste de alumni, prin intermediul căreia absolvenții César Ritz să poată păstra legătura pe parcursul timpului și să se ajute reciproc. Astfel, un mare plus este reprezentat de conexiunile pe care ți le poți face în domeniu.

 

Cu o istorie de peste 25 de ani în domeniul turismului, César Ritz a contribuit la perfecționarea serviciilor din acest sector prin pregătirea unor studenți capabili să se adapteze schimbărilor frecvente din industria hotelieră.

 

César Ritz Colleges face parte din rețeaua Swiss Education Group.SEG Logo

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de şcolarizare + Cazare + Costuri personale CHF 39,880 – 59,100 /an CHF 41,500 /an
Surse de finanţare Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite. Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri