Business Academy Aarhus

Danemarca

Sonderhoj 30, DK - 8260 Viby J, Denmark

www.baaa.dk/

Localizare

Business Academy Aarhus se află în al doilea mare oraș al Danemarcei, Aarhus. Acesta este unul dintre cele mai tinere orașe, cu o populație de aproape 300.000 de locuitori, studenții reprezentând 12%.

Descriere

BAA se distinge între alte academii prin faptul că programele sunt create având în vedere cele mai simple căi către o carieră de succes. Fiind o universitate cu model academic aplicat, BAA oferă atât programe de AP Degree, cât și de licență. Odată ajuns aici, vei beneficia de consiliere, resurse și inspirație pentru a alege cele mai bune opțiuni, fie că este vorba despre internshipuri sau joburi. Poți participa la diferite cursuri și workshopuri care să te ajute să-ți definești profilul tau de candidat, să-ți alcătuiești aplicații complete și să te pregătești pentru interviuri. Cel mai mare beneficiu al tău aici va fi accesul la oportunitățile de practică mediate de universitate. Pentru fiecare program de la BAA este obligatorie efectuarea unui stagiu de practică de 2-10 luni pentru a experimenta lucrul în companii și pentru a lua contact cu problemele reale din lumea business. În fiecare an, BAA cooperează cu mai mult de 800 de companii daneze și multinaționale precum Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk sau Porsche USA. Vrei să faci un schimb internațional de experiență? Poți face asta oriunde în lume și chiar poți primi granturi europene pentru a-ți finanța visul. BAA cooperează cu organizații și companii pentru intenshipuri globale din țări ca Malaezia, Shanghai, Canada sau Tanzania.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Cazare €300 - €500 /lună
Costuri ∼ € 300/ lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Finanțare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim de 13 €/oră. Rezultă un venit de aproximativ 900 €/lună.
Domenii de studiu

Comunicare si jurnalism

Grafica si animatie digitala/multimedia

Agricultura si Silvicultura

Dezvoltare web si software

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri