Brunel University

Marea Britanie

London, Kingston Lane Uxbridge Middlesex UB8 3PH , Tel: +44 (0)1895 274000, UCAS Code B84

www.brunel.ac.uk/

Localizare

Brunel University este localizată în Uxbridge, chiar la periferia Londrei, iar campusul universitar este unul dintre puținele situate în interiorul perifericului M35, la doar câteva mile de aeroportul Heathrow. Campusul este excelent deservit de transportul în comun.

Descriere

Brunel University a devenit treptat o forță majoră în sectorul educațional de studii superioare atât în Marea Britanie, cât și pe scena internațională. Universitatea încurajează creativitatea, dinamismul și simțul practic, caracteristici ale marelui inginer I.K. Brunel.

 

Ce ți-ai putea dori mai mult decât o bursă pentru placement year? Unul dintre elementele distincte ale universității este integrarea experienței practice – prin „sandwich placements” – în majoritatea cursurilor oferite, pentru a ajuta studenții să își dezvolte abilitățile practice necesare pe piața muncii internațională. Universitatea oferă și programe cu un an integrat de foundation, pentru a-i pregăti pe studenții care nu sunt specializați în inginerie sau IT și matematică, astfel încât să corespundă criteriilor de admitere.

 

Night bird? Bibliotecile de la Brunel sunt deschise non-stop, ușor accesibile fiind în centrul campusului și cuprind o colecție vastă de cărți, jurnale și materiale audio-vizuale, acces la baze de date online și la aproximativ 500 de PC-uri. Serviciile de consiliere academică sunt specializate în asistarea studenților cu privire la metode de studiu independent, metodologii de cercetare, realizarea prezentărilor etc.

 

Centrul sportiv al universității se află pe primele locuri în topul UK; mulți studenți și absolvenți ai universității și-au reprezentat țările de origine în cadrul Jocurilor Olimpice și al Campionatelor Mondiale. Facilitățile de înaltă calitate includ un Indoor Athletics Centre în valoare de £14 milioane, arenă exterioară, numeroase terenuri sportive, săli de fitness și două terenuri cu nocturnă. Universitatea oferă burse sportive anuale studenților cu performanțe sportive ridicate.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 6.250 - £ 18.500/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 360 - £ 700/lună £ 360 - £ 700/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Educatie

Finante-Banci

Undergraduate

Programe de studiu

Educatie


Postgraduate

Programe de studiu

Finante-Banci

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri