Breda University of Applied Sciences

Localizare

Breda University of Applied Sciences este localizat în Breda, un oraș istoric din sudul Olandei cu o personalitate aparte. De-a lungul anilor Breda s-a dezvoltat datorită industriei și investițiilor din zona Brabantului de Nord, iar astăzi este un oraș de aproximativ 180.000 de locuitori.

Descriere

Breda University of Applied Sciences este o universitate de științe aplicate, cu aproximativ 7.000 de studenți din peste 100 de țări. Universitatea se află în sudul Olandei, în orașul Breda la numai 100 km de Amsterdam și de Bruxelles. Breda este un oraș istoric cu aproximativ 180.000 de locuitori și în jur de 20.000 de tineri studiază în Breda.
Breda University of Applied Sciences (în zilele anterioare NHTV Breda) a fost înființată în 1966 cu ideea de a oferi programe de licență în turism și agrement, iar în zilele noastre este instituția cu cele mai multe programe pe acest domeniu și un lider al clasamentului. Pe parcursul anilor, au fost dezvoltate programe academice noi (licență și masterat) în cadrul universității în ceea ce privește și alte domenii de studiu.

Cu accent pe dezvoltarea cunoștințelor academice și promovarea unei practici profesionale solide, disciplinele specializate ale Breda University of Applied Sciences sunt:
> Games
> Media
> Hotel
> Facility
> Logistics
> Built Environment
> Tourism
> Leisure & Events
În domeniile turismului, timpului liber și ospitalității, Breda University of Applied Sciences este cel mai mare și mai important institut de educație din lume. Conform clasificării oficiale al universităților olandeze de științe aplicate ale “Keuzegids HBO”, Breda University of Applied Sciences este constant una dintre cele mai bune universități de științe aplicate din Olanda.Universitatea de Științe Aplicate din Breda pregătește studenții pentru funcții de conducere la nivel internațional. Acreditările internaționale, cum ar fi cele de la Organizația Mondială a Turismului a ONU și de la Organizația Mondială a Recreerii, subliniază calitatea educației oferite de această universitate. Breda University of Applied Sciences colaborează cu mai multe instituții de învățământ de top din întreaga lume, iar ca rezultat, există multe oportunități pentru schimburi intensive de studenți și lectori. Datorită programelor comune de cercetare, conferințelor studențești și școlilor de vară, caracterul internațional al programelor este și mai pregnant. În plus, Breda University of Applied Sciences încurajează programele de tip work placement în străinătate sau la diferite multinaționale.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 2.078 €/an
Cazare 320 € - 450 €/lună 320 € - 450 €/lună
Costuri ~300 € /lună ~300 € /lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Stiintele mediului

Dezvoltare jocuri

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri