Bath Spa University

Localizare

Bath Spa University este o universitate publică din Bath, Anglia, cu campusul său principal, situat la Newton Park pe Ducatul Cornwall. Universitatea are alte campusuri în orașul Bath și unul la Corsham Court din Wiltshire.

Descriere

Bath Spa University se remarcă în toate campusurile cu spații frumoase si verzi, care se potrivesc pefect cu stilul architectural din zonă. Orașul Bath este un oraș foarte sigur, cu o rată a criminalității foarte scăzută și declarant UNESCO World Heritage Site, cu o reputație pentru cultură și mediu eclectic plin de restaurant, cafenele, galerii și teatre. Din acest motiv oferă și cursuri din domeniul creativ, cultural, umanism și de științe sociale. Pentru toate programele însă focusul este asupra studentului, acordând prioritate calității stilului de predare.

 

În campus se află rămășițele unui castel din secolul 14 și o parte din el găzduiește cursuri, iar universitatea e dotată cu studiouri de producție TV și film, acestea fiind folosite și de către BBC. Studenții de la programele de master își desfășoară activitatea de studiu și cercetare într-un
fost conanc regal. În plus, universitatea are multiple facilități de sport, printer care terenuri sportive și spații pentru atletism.

 

Bath Spa University are o rată de angajare după absolvire de 95%. Se mândrește cu spiritual cultural, creative și antreprenorial și a vost votată ca fiind în top 5 universități creative conform University Student Survey 2016. Se poziționează și în top 30 universități din UK pentru Fashion și Film Production.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Arte

Dezvoltare jocuri

Stiinte Biomedicale

Finante-Banci

Advertising

Educatie

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Arte

Dezvoltare jocuri

Stiinte Biomedicale


Postgraduate

Programe de studiu

Finante-Banci

Advertising

Educatie

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri