Bangor University

Marea Britanie

Prifysgol Bangor, Bangor University, Gwynedd, LL57 2DG, United Kingdom

Localizare

Lider mondial în cercetare, universitatea Bangor este situată într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă – între munții Snowdonia și țărmurile strâmtorii Menai. Este mai accesibil și rapid de găsit decât ai putea crede: rutier, feroviar sau cu autobuzul, legăturile cu Liverpool, Manchester, Londra sunt excelente.

Descriere

Bangor University este o universitate de cercetare de clasă mondială, cu o istorie academică distinsă. Universitatea oferă o gamă largă de cursuri, se mândrește cu excelența academică și cu realul sprijin pe care îl oferă studenților lor.

 

 

La Bangor University vei intalni peste 11.000 de studenți, din care aproximativ 1.500 sunt internaționali. In plus, toti studentii de anul 1 beneficiaza de cazare garantata in cadrul campusului. In cadrul universitatii există 23 de școli academice, grupate în câte 5 colegii. Universitatea oferă peste 450 de programe de studii și are o cifră de afaceri de peste 120 de milioane de lire sterline, bani care sunt redirecționați în mare parte către facilități și crearea de noi oportunități pentru studenți.

 

 

Bangor ocupă constant primele locuri în topurile care includ peste 140 de universități de stat recunoscute în sondajele realizate de The Guardian și Times. În cea mai recentă cercetare, Government’s Assessment Exercise (RAE), Bangor a fost apreciată distinctiv pentru programele de Contabilitate și Finanțe (inclusiv sectorul bancar) și Inginerie electronică.

 

 

A fost, de asemenea, clasată de Times Higher Education ca universitate de top pentru ajutor și sprijin oferit studenților. Statistica arată că nivelurile de experiență și satisfacția studenților sunt în mod constant ridicate.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 9.000/an ~£ 3.000 -£ 5.500/an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Arte

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Arte


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri