Avans University of Applied Sciences

Olanda

Avans University of Applied Sciences, PO Box 90.116, 4800 RA Breda, The Netherlands

www.avans.nl/international

Localizare

Universitatea Avans se află în sudul Olandei, regiunea Brabant. Are trei mari campusuri în orașele: Breda – cunoscut pentru numărul mare de studenți, faimos în Olanda pentru nenumăratele festivaluri și evenimente pe care le găzduiește, este un oraș ideal pentru viața de student. În plus, este la doar 45 de minute de centrul orașului Antwerp din Belgia. Hertogenbosch - aici te vei simți ca acasă imediat! Fie că vorbim de centrul istoric sau de rezervațiile naturale, vei găsi mereu ceva interesant de făcut. Tilburg – un oraș universitar modern, plin de teatre, cafenele, care găzduiește anual cel mai mare târg din Olanda.

Descriere

Avans se menține de câțiva ani pe prima poziție în rândul universităților de științe aplicate din Olanda. De asemenea, un studiu realizat de Elsevier (publicație olandeză) în 2014 arată că universitatea se află în top pentru cele mai bune studii oferite. Mai mult, a fost catalogată drept cea mai bună universitate multidisciplinară de științe aplicate – sursa: Higher Education Options Guide.

Cursurile vor fi mereu practice și realizate în strânsă legătură cu cerințele unei piețe competitive globale. Avans chiar se remarcă prin diversitatea programelor de studiu oferite. Aici poți alege programe consacrate de finanțe, management, business, dar poți studia și Environmental Science for Sustainable Energy and Technology sau Medical Research and Biotechnology.

Universitatea Avans a ales să se axeze pe maximizarea satisfacției studentului, fiind prima universitate de științe aplicate din Olanda care a implementat conceptul de „knowledge centre”. Astfel, studenții beneficiază de locațiile „Xplora”, în cadrul cărora se pot întâlni pentru proiectele de grup sau individuale și au la dispoziție toate resursele necesare. Fiecare Xplora are o bibliotecă multimedia, spații/birouri de întâlniri, calculatoare, internet și spații de socializare.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 1.900 € - 5.600 €/an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri