American College of Thessaloniki

Grecia

Thessaloniki, P.O. Box 2102155510Greece

www.act.edu/

Localizare

American College of Thessaloniki este situat in Grecia, oferind studentilor sai experienta multiculturala a unei universitati cu predare in purul stil american, fara a renunta insa la farmecul european. Salonicul este plin de viata, cel mai important centru cultural si comercial din nordul Greciei si al doilea oras al tarii, dupa capitala Atena.

Descriere

Universitatea dispune de facilități impresionante, printre ele numărându-se Biblioteca Bissel (4.500 de metri pătrați), una din cele mai sofisticate și moderne din Estul Europei. În cadrul American College of Thessaloniki, vizitele profesorilor celor mai bine cotate universități din Statele Unite au devenit un fapt obișnuit. Pentru a completa o experiență pur academică, sunt încurajate, de asemenea, cursurile ținute de profesioniști în domeniu, oferind o imagine concretă a mediului profesional. Este singurul program din Grecia cu o experiență de 120 de ani și garantat de numele ANATOLIA, fondată în 1886, precum și singurul colegiu din nord acreditat de NEASC, o agenție ce acreditează universități de prestigiu precum Harvard, Yale sau MIT. De asemenea, este un American College acreditat de State of Massachusetts, iar programele de bachelor sunt validate de University of Wales, UK, una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 8.250 €/an 12.960 €/an
Cazare 100 - 200 €/lună 100 - 200 €/lună
Costuri 400 €/lună 400 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Burse de merit, oferite pentru rezultatele academice obținute, precum și burse sociale, în funcție de venitul anual al familiei ajung și până la 80%. Part-time job: Cetățenii Uniunii Europene pot lucra legal in Grecia Burse de merit, oferite pentru rezultatele obținute pe parcursul anilor de studiu ajung și până la 80%. Part-time job: Cetățenii Uniunii Europene pot lucra legal in Grecia
Domenii de studiu

Relatii Internationale

Limbi si Literaturi moderne

Computer Science

Management Turistic

Business

Undergraduate

Programe de studiu

Relatii Internationale

Limbi si Literaturi moderne

Computer Science


Postgraduate

Programe de studiu

Management Turistic

Business

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri